تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴
سرخط خبرها

ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۷۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
ویدئو | حفظ تعادل سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان که برای مسابقات ربوکاپ آماده می‌شود
«آرتمیس»، ربات ۳۸ کیلوگرمی، می‌تواند بدود، روی دو پا بپرد و تعادلش را هنگام تنه‌خوردن حفظ کند.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - دانشکده مهندسی ساموئلی در دانشگاه کالیفرنیا، یک ربات انسان‌نمای پیشرفته با قدرت تحرک و پایداری بالا ساخته است. طبق بیانیه مطبوعاتی دانشگاه این ربات در ماه ژوئیه به بوردو فرانسه می‌رود تا در مسابقه فوتبال ربوکاپ ۲۰۲۳ شرکت کند.

دنیس هونگ، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، درباره این ربات گفته است: «نوآوری اصلی آرتمیس، تعادل عالی هنگام راه‌رفتن در زمین‌های ناهموار، دویدن و پریدن با هر دو پا در حین حرکت است که از آن یک ربات بی‌نظیر ساخته است. محرک‌های این ربات ماشین‌هایی هستند که مثل عضلات بیولوژیکی انسان عمل می‌کنند. برخلاف محرک‌های سفت و کنترل‌شده که در اکثر ربات‌ها استفاده می‌شود، محرک‌های آرتمیش فنری هستند و با نیرو کنترل می‌شوند.

آرتمیس می‌تواند با سرعت بپرد و روی سطوح ناهموار راه برود و حتی زمانی که به شدت هل داده می‌شود تعادلش را حفظ کند. این ربات، در طول تمرین‌های آزمایشگاهی ۲.۱ متر را در یک ثانیه طی کرده است که آن را به سریع‌ترین ربات انسان‌نمای جهان تبدیل کرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->